Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Sommertanker – Bønn

De av oss som ber til Gud, har sikkert ulike opplevelser med dette. Noen ganger kan Gud kjennes nær, andre ganger er det som å be ut i lufta. Hva kan det skyldes? Jeg tenker at dette har mer med min egen sinnsstemning å gjøre, enn med Gud.

Sommertid

I sommermånedene er det ikke like mye aktivitet i kirke, lag og foreninger som ellers i året, men Gud tar ikke ferie, han er like nær deg som alltid.

I kulissene - i Helleland kirke

Som så mange andre organisasjoner er også kirken avhengig av frivillige. Menighetsbladet har vært og kikket litt i kulissene på Helleland.

I kulissene - i Egersund kirke

Har du tenkt over hva som skjer i løpet av en gudstjeneste og hvem som er med og ordner det praktiske? Hvem setter fram blomster på alteret og hvem koker kaffe? Det er mye som skal organiseres og ordnes slik at gudstjenesten blir en fin opplevelse.

I kulissene - i Eigerøy arbeidskirke

På Eigerøy har vi mottoet «Se og bli sett» og ønsker å bidra til det gjennom arbeidet. I en gudstjeneste er det noen som er tydelig tilstede og som alle ser. I tillegg er det personer i bakrunnen som er viktige bidragsytere.

Utegudstjeneste i Mong

Når det står sommer på kalenderen, så er det tid for uteaktiviteter selv om gradestokken viser omtrent det samme som en mild dag i januar. Slik var det sist søndag da menigheten inviterte til utegudstjeneste utenfor det gamle skolehuset i Mong.